Kilpailut Serfaus-Fiss-Ladissa - PÄIVÄ 3

Kirkon kellojen massiivinen mekkala saivat minut hereille jo klo 07:00. Mitkähän kirkonmenot siihen aikaan aamusta mahtoivat alkaa? Aikaisesta herätystä johtuvan väsymyksen lisäksi kroppaani särki joka paikkaan. Ensimmäinen ajopäivä tuli näköjään ajettua aivan liian rankasti vaikka tein normaalit venyttelyt ennen ajoa ja ajon jälkeen. Kotimaassa jaksan normaalisti ajaa Bike Parkissa koko päivän ilman sen suurempia tuntemuksia mutta täällä rasitus on näemmä potenssiin 3.

Aamupalan syötyäni puin kuitenkin normaaliin tapaan varusteet ylleni ja suuntasin Bike Parkkia kohti. Tämä päivä oli otettava huomattavasti rennommin sillä torstaina oli tarkoitus pitää lepopäivä ja perjantaina olisi Rookies Cupin seedingit (aika-ajot) edessä.




Päivän ajot menivätkin käytännössä rullaillessa ja reittejä tutkaillessa. Yleisesti ottaen kaikki reitit olivat huippukunnossa. Bermit ja hyppyrit olivat myös todella hyvin tehty.

Ajopäivän lopuksi kävin katsomassa kisaradan alkua. Itse rataa ei päässyt vielä ajamaan sillä se oli suljettu. Yksi saksalainen Kona-kuski tosin ei tainnut tätä ymmärtää.





Kommentit