Kilpailut Serfaus-Fiss-Ladissa - PÄIVÄ 5

Viides reissupäivä käynnistyi varhain aamulla. Specialized Rookies Cup -kilpailun viralliset harjoitukset kisaradalla alkoivat klo 09:00. Omaan sarjaani (U15) ilmoittauneita kuljettajia oli yhteensä 74.

Sain kaiken kaikkiaan vain kuusi harjoituslaskua tehtyä, sillä hissijono alhaalla kesti parhaimmillaan puoli tuntia, jonotus lähdössä 10 minuuttia ja siihen päälle vielä hissinousuihin ja siirtymisiin käytettävä aika. Tällaista se on kun kisaamassa on useita satoja kuljettajia ja kaikki ajavat treenit samaan aikaan.



Muistin kuitenkin omat ajolinjani hyvin edellisen päivän tupla-ratakävelyn ansiosta. Näin ollen treeneissä pystyin keskittymään vain sopivan vauhdin löytämiseen. Alla video radasta:



Seedingit (aika-ajot) käynnistyvät klo 13:00 ja lähtöaikani oli listojen mukaan 13:38:00. Pitkään aikaan ei ole kilpailutilanteessa jännittänyt niin paljoa kuin nyt. Olihan tätä hetkeä odotettu jo kuukausikaupalla. Jännitys taisi näkyä myös aika-ajolaskullani, sillä sähläsin lähdössä polkimieni kanssa niin, että meinasin törmätä ajanottoviiksen tolppaan. Lisäksi kaaduin kyljelleni radan loppuvaiheen helpoimmassa mutkassa niin, että jouduin hakemaan pyöräni parin metrin päästä jatkaakseni runia. Aikani oli maalissa 03:31.359 ja sillä saatiin tulokseksi 27. sija. Ero kärkeen 00:25.502. Harmitti ihan hitokseen vaikka kyseessä oli vasta aika-ajo.

Huomisen tavoitteeksi jäikin tehdä samanlainen runi kuin seedingeissäkin mutta ilman sähellyksiä.

Kommentit